Önkormányzati hírek

Közlemény – ipartelepi átkötőút

2021. 04. 26.|

Pilisborosjenő önkormányzatának képviselő-testülete annak érdekében, hogy a helyi MEDITOP Gyógyszeripari Kft. fejlődését elősegítse, a cég gyártási és logisztikai kihívásainak orvoslására állami beruházás keretében felmerült ipartelepi átkötőút megvalósítását támogassa, a MEDITOP Gyógyszeripari Kft.-vel folytatott egyeztetéseket, a Tovább»

7.2021. 05.

Energiaszegénységi cikksorozat – Vasárnapi ebéd gáz nélkül, digitális oktatás áram nélkül

Csatlakoztunk a nemzetközi EnPover projekthez Pilisborosjenő Község Önkormányzata is részt vesz – magyar, német és lengyel önkormányzatok mellett – az EnPover című nemzetközi projektben. A kezdeményezés célja az önkormányzatokon keresztül az energiaszegénység mérséklése és az energiatudatosság fokozása, alacsony költségű energiahatékonyság-növelő intézkedések segítségével. Vállalásunk szerint 8 hetes intenzív kommunikációs és szemléletformáló kampányt fogunk folytatni - átvéve az Energia, melynek célja az energiaszegénység fogalmának tisztázása, a probléma közvetlen és közvetett hatásainak bemutatása és a megoldási lehetőségek felvázolása, gyakorlati tanácsok, elméleti ismeretek és innovatív ötletek átadásával, melyek később is megtalálhatóak lesznek honlapunkon.

3.2021. 05.

Április havi idegenforgalmi adókötelezettség

A 2021. április havi idegenforgalmi adóbevallás benyújtásának határideje 2021. május 15-i nappal lejár! A vírus elleni védekezés a 4 millió beoltott elérésével új szakaszába lépett, új szabályok és intézkedések léptek életbe. Az új szabályok a Tovább»

2.2021. 05.

Édesanyánk napja

Buza Patrikot, 4 gyermekes borosjenői családapát, a Budai Irgalmasrendi Kórház Lelkigondozó Szolgálata vezetőjét, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola oktatóját kértük meg, ossza meg velünk anyasággal kapcsolatos gondolatait.

28.2021. 04.

Hiánypótoltatás az építményadóban és a telekadóban

Az önkormányzati adóhatóság a napokban kezdte meg az ingatlanügyi hatóság adatszolgáltatásában lévő adatok tömeges összevetését az adózás alá bejelentett építmények és telkek adataival, így adatbejelentő, illetve hiánypótoltató eljárása számíthatnak, azok a tulajdonosok, akik nem megfelelően Tovább»

Tovább az összes hírre

A Pilisborosjenői Hírmondó letöltése pdf formátumban

Lazareth rendezési terve és adategyeztető űrlap

Pilisborosjenő Önkormányzata régi honlap

Az ipartelepi bekötőút tematikus anyagai

Kérdése, észrevétele van? Írjon nekünk!

Írok

Koronavírus

Sinopharm oltóanyag érkezett

2021. 04. 23.|

Jövőhéten nagyobb mennyiségben érkezik kínai Sinopharm oltóanyag és ha szeretnék, írjanak emailt a választott háziorvosuk e-mail címére vasárnap estig: dr.Herczeg Lívia: rendelopbj@gmail.com, dr. Kovács Levente: recept.pbj@gmail.com Tárgyhoz kérem írják oda Sinopharm, az e-mailben adják meg TAJ Tovább»

Évente egyszer a falunkban ingyenes a felnőtteknek a hallásvizsgálat és a szájüregi- és gégerák szűrés

2021. 03. 22.|

Mindkét esetben kizárólag telefonos időpont egyeztetés alapján: 06 20 322 67 76   Gyermek és felnőtt fül-orr-gégészeti magánrendelés Dr. Csányi Márta Pilisborosjenői Egészségház /Pilisborosjenő, Fô u.18., a Művelődési ház mellett/   A doktornő a lakosság Tovább»

Tovább az összes Koronavírus hírre

Jegyzetek

23.2021. 04.

Polgármesteri videójegyzet – 2021. április 23.

- Hol tart Pilisborosjenő az oltakozásban? Sinopharm oltóanyag érkezett! - Hány diák vállalta be a jelenléti oktatást? Hány első osztály indul? Kosár és röpipályák felfestése miatti kérés. Ebédbefizetés információk. - Óvodai túljelentkezés problematikája. - Elbíráltuk Tovább»

Tovább az összes jegyzetre

Eseménynaptár

2021 május

hét ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31