Koronavírus hírarchívum

Főoldal»Hírek»Koronavírus hírarchívum
Koronavírus hírarchívum2020-10-27T16:07:15+01:00

HÁROM SZABÁLY: MOSS GYAKRAN KEZET, MARADJ OTTHON ÉS ERŐSÍTSD AZ IMMUNRENDSZEREDET!

Koronavírus

4.2020. 11.

Koronavírus járvány elleni védekezéssel kapcsolatos új intézkedések

Tags: , |

Figyelembe véve a járvány elleni védekezés tavaszi és őszi tapasztalatait és azt, hogy mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy járvány gyorsan ne terjedjen el, eközben pedig a - biztonságot és az elővigyázatosságot mindenkor szem előtt tartva - továbbra is tudjuk ügyeinket intézni, úgy döntöttünk, hogy a Fő utca 16. szám alatt található Polgármesteri Hivatalban és Reichel József Művelődési Ház és Könyvtár intézményben szolgáltatásainak igénybevételére az alábbiak szabályokat betartása mellett van lehetőség:

25.2020. 10.

Bezár átmenetileg az óvoda Covid megbetegedés miatt

Tags: , |

Tisztelt Szülők, az óvoda egyik dolgozójának a COVID tesztje pozitív lett, így az Emberi Erőforrások Minisztériuma most bezárja az óvodát október 27-éig. Az ezt követőkről majd az ÁNTSZ dönt, melyről tájékoztatni fogom Önöket. HOLNAP ÉS KEDDEN egyik épületben sem fogadunk gyermekeket! ... További információk a hírre kattintva érhetőek el.

30.2020. 04.

A COVID-19 járvány okozta vészhelyzet idején a Pilisborosjenői Önkormányzat új kommunikációs eszközzel segíti a lakosságot!

Tags: , |

A Talk-A-Bot Kft felajánlásának köszönhetően mostantól a hagyományos felületeken túl mobiltelefonon is egyszerűen értesülhetnek a legfrissebb hírekről. Az alkalmazás Viberen keresztül működik, ahol a „Jenő” névre keresztelt asszisztens chatrobot tájékoztatja Önöket, hogy mindig gyorsan és megbízható forrásból értesüljenek az aktuális információkról.

24.2020. 04.
  • Tájékoztatás

Település lezárása, közterület használatának korlátozása, közlekedési rend változása

Tags: , |

4/2020. (IV. 24.) rendelet Tárgy: Település lezárása, közterület használatának korlátozása, közlekedési rend változása A koronavírus járvány terjedésének csökkentése vagy megakadályozása, valamint a Kormánynak az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvására tett intézkedéseivel összhangban, mind az idelátogatók, mind a pilisborosjenői lakosok egészségének megőrzése érdekében l. § 2020. április 25. napján 8.00 órától 2020. április 26. napján este 2300 óráig Pilisborosjenő községet lezárom, a közterületeken tartózkodást megtiltom. [...tovább]

17.2020. 04.
  • Tájékoztatás

Település lezárása, közterület használatának korlátozása, közlekedési rend változása

Tags: , |

A hétvégére vonatkozó kijárási korlátozással összefüggésben meghozható önkormányzati intézkedésekről szóló 18/2020. (IV. 16.) Korm. rendelet alapján a Pilisborosjenő Önkormányzat Képviselő-testületének feladat- és hatáskörét gyakorolva - a képviselő-testület tagjainak meghallgatását követően - 56/2020. (IV. 16.) számú határozatommal a következőket rendelem el: 3/2020. (IV. 17.) rendelet Tárgy: Település lezárása, közterület használatának korlátozása, közlekedési rend változása 1. § 2020. április 18. napján 8.00 órától 2020. április 19. napján este 2300 óráig Pilisborosjenő községet lezárom, a közterületeken tartózkodást megtiltom. [...]

Go to Top