Tájékoztatásul megosztjuk a DMRV hozzánk érkezett hivatalos tájékoztató levelét:

Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Önkormányzat!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. február 12-én hajnalban Pilisborosjenőn vízhálózati hiba keletkezett, amely miatt a település központi területének vízellátó rendszere leürült. A hiba helyét a reggeli órákban sikerült megtalálniuk kollégáinknak, így a hibahely feltárás és a elhárítását megkezdtük. A település vízellátó rendszerének feltöltése jelenleg is folyamatban van. A hiba javítása miatt a településen a Búza utca – Budai út – Határ út – Pacsirta utca – Mária utca környezetében a hiba elhárításának befejezéséig, kb. a déli órákig várható a vízszolgáltatás szünetelése, a település további területein a vízellátó rendszer feltöltődésétől függően, 2-3 órán belül várható a szolgáltatás helyreállása. A település Bécsi út környezetében fekvő részét a szolgáltatás szünetelése nem érinti.

Munkatársaink jelenleg is nagy erőkkel  dolgoznak a munkaterületen a szolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében.

A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

 

Megértésüket köszönjük!

 

DMRV Duna Menti Regionális Vízmű

Zártkörűen Működő Részvénytársaság