Lazareth2021-01-07T16:01:39+01:00

Lazareth közművesítésének befejezése

Tisztelt lazareth-i ingatlan tulajdonosok!

Lazareth közművesítésének befejezése csak az érintett tulajdonosok és az önkormányzat széles körű együttműködése esetén tud megvalósulni. Ennek érdekében felmértük a befejezéshez szükséges munkálatok költségét, megállapodtunk a víziközmű társulattal az elkészült közművek átvételéről, a rendelkezésünkre álló adatok alapján helyrajzi számonkénti bontásban kalkulációt készítettünk az egyes telkekre eső közművesítési költségről.

A folytatásban megalakítottuk a Lazareth Munkacsoportot, amely immár formális kereteket ad a területen érintett tulajdonosok az önkormányzat együttműködéséhez. A munkacsoport tagjai segítenek a rendezési koncepció véglegesítésében, a kommunikációs csatornák kialakításában és működtetésében.

Az Önök tájékoztatása érdekében hoztuk létre ezt az oldalt, ahol megtalálják a Lazareth közművesítésének befejezésével kapcsolatos rendezési tervet, valamint ezen az oldalon rendszeresen megosztjuk a Lazareth-tel kapcsolatos híreket, friss információkat.

Itt tartunk most

0 hrsz
adategyeztető űrlap kitöltve
0
emailes megkeresése megtörtént
0
postai megkeresése folyamatban
0 db
szerződés aláírásra került

FELHÍVÁS ADATEGYEZTETÉSRE

Minden lazareth-i ingatlan tulajdonost kérünk, hogy az alábbi gombra kattintva az űrlapon adja meg a rendelkezésére álló adatokat az általuk birtokolt telkek vonatkozásában. Az osztatlan közös tulajdonú telkekre vonatkozó adatokat is ezen az űrlapon kérjük megadni. Fontos, hogy helyrajzi számonként külön űrlap kitöltése szükséges, kivétel ez alól az osztatlan közös tulajdonra vonatkozó adatszolgáltatás, ahol az összesített adatokat kell egy űrlapon feltüntetni.

Az adategyeztetést követően minden tulajdonost írásban tájékoztatunk az ingatlan tulajdonát terhelő közművesítési kötelezettség költségéről és az ebbe beszámítható csökkentő tételekről.

Adategyeztető űrlap megnyitása

Lazareth fejlesztéshez kapcsolódó cikkek időrendi sorrendben

12.2021. 01.
  • Szerződés

Lazareth egyszerűsített megállapodás minta

By |2021. 01. 12.|Categories: Lazareth| Lazareth egyszerűsített megállapodás minta bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az alábbi szerződést azok a tulajdonosok tudják megkötni akik az Önkormányzat által kimutatott, ingatlanjukra vonatkozó közművesítési költséget elfogadják, és nem rendelkeznek osztatlan közös telektulajdonnal. A szerződés aláírását és a fizetési kötelezettség teljesítését követően az Önkormányzat haladéktalanul kiadja az ingatlanra vonatkozó jelzálogtörlési engedélyt.

11.2021. 01.

Lazareth útépítés tervek

By |2021. 01. 11.|Categories: Lazareth| Lazareth útépítés tervek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Lazareth lakóterület útjainak engedélyezési tervdokumentációja. A tervek érvényessége lejárt, frissítésük szükséges, tájékoztatásul tesszük közzé őket. A korábbi útépítési árajánlatok ezen tervek mentén készültek. A cikk nagyméretű fileokat tartalmaz letölthetően beágyazva, az oldal mobiltelefonról való megnyitását nem javasoljuk.

7.2021. 01.
  • Lazareth

Szabálytalan tereprendezések Lazareth-en

By |2021. 01. 07.|Categories: Hírek, Lazareth| Szabálytalan tereprendezések Lazareth-en bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Önkormányzat Képviselő-testületének döntése értelmében az épített környezet alakítása és védelme széleskörű társadalmi bevonás és a nyilvánosság biztosítása mellett történik községünkben.  Ennek eredményeképpen nem csak a megalapított Településkép Védelmi Tanács tagjai, a választott képviselők és Tovább»

15.2020. 12.

Aláírták a felek az első lazarethi egyszerűsített szerződést

By |2020. 12. 15.|Categories: Hírek, Lazareth|Tags: | Aláírták a felek az első lazarethi egyszerűsített szerződést bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Aláírta az Önkormányzat az első egyszerűsített szerződést a lazareth-i területen, mely lehetővé teszi a tulajdonos számára a jelzálog törlését, cserébe  – a koncepcióban lévő elszámolás mentén – a telekre jutó összeg az elkülönített számlára megérkezett. Tovább»

Go to Top