Köszönet a 333.890.944 forint Európai Uniós támogatásért! A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében támogatást nyert pályazatunkat támogatta Dr. Vitályos Eszter országgyűlési képviselőnk, Solymár Község Önkormányzata, a Magyar Természetjáró Szövetség, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest Vármegyei Igazgatósága. A projektben résztvevők a hivatal munkatársai, kollégáink mellett: a pályázat műszaki tartalmát Zalán Ákos okleveles építőmérnök rakta össze a külső településrész bizottság által összerakott és priorizált problématérkép alapján, a közbeszerzést GVC Kft végezte, a kivitelezést a KM Építő Kft., a műszaki ellenőrzést az EMINA Épterv Mérnöki Kft, a pályázat menedzselését az RVI Management Kft. A szemléletformáló #lassuljleitthonvagy kampányt Minecooper Kft végezte el.
A pályázat sikeres elszámolásában sokat segítettek a Miniszterelnökség Területfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóság Támogatáskezelési Főosztályának munkatársai.
Köszönjük a munkájukat, a türelmet a helyi lakosoknak + a 10-es út használóinak, az átadó helyszínét biztosító Tökmag Családi Bölcsőde I. és II. -nek és az együttműködést Mindenkinek!