Ahol mesékkel ajándékozzuk meg egymást

Idén élőben nem találkozhatunk a gyertyagyújtásoknál, Jenői Adventen és a Falukarácsonyon sem, ezért támadt az az ötlet, hogy találkozzunk a meséken, verseken, történeteken keresztül. Felhívást tettünk közre és az arra jelentkező falusiak nagy örömmel készítették el azokat a videókat, ahol meséket olvasnak fel számunkra. Sokan soha nem készítettek még videót, egyszerű kis felvételeket kértünk és várunk továbbra is, de az érkezett kisfilmek egyenesen csodálatosak lettek. Medvecki Sándor lakótársunk pedig létrehozta számunka az online mesenaptárat. Hálásan köszönjük!

Ma Papp János színművész és a Ferwagner család mesél nekünk. Hallgassák őket szeretettel!

Az adventi naptár itt található:

https://pilisborosjeno.hu/adventi-naptar/

Senki nem késett még le a mesemondásról, ami remek kaland. Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: frivaldszky.bernadett@pilisborosjeno.hu.

A Waldorf iskola közösségének mesegyűjteményét pedig kinyomtatva lehet elhozni a december 1-én nyíló adventi kézműves boltból (Budai út 50.), melyet Pilisborosjenő lakosságának készítettek ajándékként. 

Az adventi naptár első ablakát pedig a Nyugdíjas Klub karácsonyi mesefalujának képe készíti, ahová feltélenül érdemes ellátogatni, hisz ezért készítették számunkra. Aprófalva a régi iskola épületének utcafrontján tekinthető meg.

Kívánunk meghitt adventi napokat békességben, egészségben!