Az egyik várvölgyi földtulajdonos, Solti Andrástól kapjuk idén a karácsonyfát és segít a kivágásban – természetesen van rá engedélye – karácsonyfa, felállításban. Erre holnap reggel fog sor kerülni, ezért kérjük a parkolót szabadon kell hagyni! Köszönjük a felajánlott fát és a lakosságtól az együttműködést!

Hogy minden hétvégével szépen fokozatosan haladjunk a Karácsony felé, a holnapi faállításra egy héttel Betlehem állítás lesz, és még egy héttel később pedig a Falukarácsony. Az adventi szombatokon gyertyagyújtások nem lesznek, mert az együttműködő közösségek – akiket megkerestünk – COVID miatt nem vállalták a fellépést vagy részvételt, ezért december 18-án, a Falukarácsonyon fogjuk az összes gyertyát meggyújtani a Ságiék által készített koszorún.

Holnap indul el az adventi díszkivilágítás felszerelése , reméljük, hogy hamar be is fejeződik és gyönyörködhetünk benne.

Adventi mesék falubeliektől: Tavaly nagyon sokan vállalták a helyiek közül, hogy leülnek kamera elé és mesélnek borosjenőieknek. Tették ezt azért, hogy mert nem tudtunk találkozni egymással személyesen adventben, de mégis szerették volna, hogy kapcsolódjunk valahogy. Ezekből a mesékből állítottunk össze egy adventi öröknaptárat, mely idén is remekül használható. Üljünk hát idén is az adventi koszorú mellé és hallgassuk egymás meséit! Kattintsanak az alábbi linkre (https://pilisborosjeno.hu/adventi-naptar/), vagy olvassák be a fenti QR kódot!

Mindenkinek szép adventi készülődést kívánunk!