Pilisborosjenő Község Önkormányzatának megbízásából a KM Építő Kft. végzi a „Pilisborosjenő közlekedésbiztonsági fejlesztések-Külső településrészt érintő beavatkozási terület” elnevezésű projekt kivitelezését.

Kivitelezés kezdési időpontja: 2023. július 13.

Kivitelezés befejezési időpontja: 2023. augusztus 21.

Kivitelezéssel érintett területek:

  • Kövesbérc utcai buszmegállópár felújítása és gyalogos-átkelőhely létesítése
  • Solymár, téglagyári bekötőút buszmegálló pár felújítása
  • Külső Bécsi út 35. buszmegálló pár felújítása

Ezen időszak kezdetén a burkolat marási munkák kezdődnek meg, és 40 km/h sebességkorlátozás lesz bevezetve az ideiglenes forgalomkorlátozás mellett.

A beavatkozások javarészt a buszmegállópárokat érintik, ezért az eredeti utasvárók, ideiglenes jelleggel áthelyezésre kerülnek az eredeti helyüktől 20-30 m távolságra.

Az autóbusz járatok ideiglenes megállóhelyei 2023.07.17 8:00 – tól lépnek érvénybe, határozatlan ideig, de legkésőbb a projekt végéig.

KÉRJÜK, HOGY A BALESETMENTES KÖZLEKEDÉSHEZ A KIVITELEZÉS IDEJÉN FOKOZOTT ODAFIGYELÉSSEL SZÍVESKEDJENEK BETARTANI A KRESZ SZABÁLYAIT.

A kivitelezés ideje alatt a helyszínen néhány perces várakozások fordulhatnak elő a folyamatos közlekedés fenntartása mellett. Ezen időszak alatt kérjük, szíveskedjenek türelmet tanúsítani mind a munkaterületen dolgozó kollégáinkkal, mind a közlekedésben résztvevő társaikkal szemben.