A Talk-A-Bot Kft felajánlásának köszönhetően mostantól a hagyományos felületeken túl mobiltelefonon is egyszerűen értesülhetnek a legfrissebb hírekről. Az alkalmazás Viberen keresztül működik, ahol a „Jenő” névre keresztelt asszisztens chatrobot tájékoztatja Önöket, hogy mindig gyorsan és megbízható forrásból értesüljenek az aktuális információkról.

Hogyan működik?

A Viber alkalmazás ingyenesen letölthető a mobiltelefonokra. Így első lépésként a Viber telepítése szükséges a készülékekre. Ezek után a lent látható QR kódot beolvasva csatlakozhatnak Pilisborosjenő hivatalos csatornájához.

A hivatalos csatornára történő belépés után egy kétirányú kommunikáció valósul meg Ön és Jenő között. Jenő automatikusan kiküldi Önnek az Önkormányzat aktuális híreit de Ön is kérdezhet Jenőtől. A robot asszisztens a koronavírussal kapcsolatos információkról hitelesen tájékoztatja majd a lakosságot.

Kérjük Önöket, mihamarabb végezzék el a fent említett a két egyszerű lépést a telepítéshez és értesítsék ismerőseiket is! A kialakult helyzetben mindent megteszünk, hogy megfelelően tájékoztassuk a lakosságot. A chatrobot telepítésében lépésről lépésre végigvezeti a mellékelt segédlet.

Jó egészséget kívánva,
Pilisborosjenő Község Önkormányzat