Tisztelt Ügyfeleink!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az országos tisztifőorvos 2021. június 19-én (szombat) 00:00 órától június 24 (csütörtök) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.

Érthető módon a nagy meleg miatt a DMRV Zrt. szolgáltatási területén is rendkívüli módon megnövekedett a vízfogyasztás. Társaságunk ivóvíz kitermelése és szállítása teljes kapacitással működik, ugyanakkor sajnos nem minden esetben tudjuk tartani a lépést a drasztikusan megemelkedett felhasználással. Ennek következtében előfordulhat, hogy a magasabban fekvő területeken nyomáscsökkenés, esetenként vízhiány alakulhat ki.
Ezúton kérjük fel Önöket a felelős vízfogyasztásra!
Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a forróságban mindenkinek jól esik egy frissítő fürdő és a növényeknek is nagy szüksége van a hűsító vízre. Ugyanakkor egy kis odafigyeléssel elérhetjük azt, hogy a szolgáltatás mindenhol fennmaradhasson.
Kérjük, a hőségriasztás alatt tartózkodjanak az autómosástól, az öntőzőrendszerek beindításától, a kerti medencék töltésétől, a tömlővel történő locsolástól. Ezzel segíthetnek abban, hogy a kitermelt és a tározókba eljuttatott víz elérje a megfelelő szintet, így a magasabban fekvő ingatlanokban is zavartalan legyen a vízellátás.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!