Múlt hét szerdán tanácskozott a Külső-településrészek Bizottsága (KTRB) Antonovits Bence elnök vezetésével, Bozsódi Borbála és Dömötörfy Zsolt, valamint Kiss Ildikó és Keresztes Gábor külső bizottsági tagok részvételével.

A bizottság 2019. novemberi megalakulása óta több egyeztetést, felmérést végzett, és ezek, illetve a külső-településrészeken tartott fórumok, személyes tapasztalatok alapján összeállított egy-egy problématérképet – amelyeket az ülésen hivatalosan is jóváhagyott.

Annak érdekében, hogy a bizottság és az önkormányzat megismerje az ott élő lakosok álláspontját a mindennapi életüket érintő aktuális kérdésekben (például az Ipartelepi bekötőút építésének terve, a Tücsök utca és a Malomdűlő-Téglagyári út forgalomszabályozási felvetései stb.) és esetleg egyéb fontos észrevételekkel tovább bővítse a térképet, a közeljövőben egy átfogó kérdőíves felmérést végez.

Kérjük a tisztelt érintetteket, hogy az alábbi problématérképek segítségével gondolják át a településrészek fejlesztendő pontjait, és vegyenek részt a felmérésben! A térképek megtekinthetők a külső-településrészeken kihelyezett hirdetőtáblákon is: Malomdűlőn a téglagyári buszfordulónál, illetve a Kövesbérci és a Panoráma utca sarkán.

A lakóterületüket érintő bármilyen problémával megkereshetik a bizottság elnökét az antonovits.bence@pilisborosjeno.hu email-címen.