Dr. Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztérium Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárság államtitkára tett nálunk látogatást mai napon az UBM Trade Zrt. képviselőivel együtt, akik társadalmi felelősségvállalásuk keretében a térségben háromszáz hátrányos helyzetű fiatal számára biztosítanak ingyenes kirándulást és kikapcsolódást a balatoni Aqua Fun Parkok egyikében. A döntés értelmében Budakalász, Csobánka, Dunabogdány, Kisoroszi, Leányfalu, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Szentendre, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Üröm és Visegrád településeken élő fiatalok juthatnak el a magyar tengerhez.

Pilisborosjenőről minimum 10 gyereket érint a lehetőség, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai fogják őket kiválasztani és értesíteni.

Köszönjük, hogy a minisztérium felvállalta a közvetítést az adományozó cég és az önkormányzatok között, a csobbanás a gyerekek számára felejthetetlen élményt fog garantálni.