Rövidesen helyi adófizetési határidő kérjük, nézze át postáit, tárhelyeit

Segítve az önkéntes adófizetést Pilisborosjenő Polgármesteri Hivatal Adóhatósága a magánszemélyek részére postán, az egyéni vállalkozóknak, a vállalkozásoknak, valamint egyes magán- és jogi személyeknek elektronikus úton /tárhelyekre/ megküldte az Adószámla Fizetési Értesítőket és a befizetésre szolgáló csekkeket.

Együttesen, több mint 3 ezer adószámla levél került kiküldésre, többségükhöz csekk is tartozott. A magánszemélyeknek és egyes egyéni vállalkozóknak postázott csekk teljes kitöltöttségű QR kóddal ellátott, így alkalmas elektronikus úton történő fizetésre is.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, könyvelést végző munkatársakat, hogy kísérjék figyelemmel postaládájukat, illetve tárhelyüket! A tárhelyen lévő adószámla a fizetési határidőig nem törlődik. Arról, hogy a tárhelyre üzenet érkezett, az ügyfél az általa korábban, az adott szolgáltatásra történő regisztrációkor megadott e-mail címen értesítést kapott.

Azon Ügyfelünk kapott „Fizetési Értesítést”, akinek 1.000 Ft-ot meghaladó helyi adófizetési kötelezettsége van, illetve lesz 2022. március 15-ig Pilisborosjenő Polgármesteri Hivatal Adóhatósága felé. Az adófizetés teljesíthető utalással, valamint bankkártyás fizetéssel is.

Az aktuális adószámlát az Elektronikus Önkormányzati Portálon / https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap / keresztül is megtekintheti az adózó és ott bankkártyával is fizethet.

Pilisborosjenő, 2022. március 9.

Pilisborosjenő Polgármesteri Hivatal Adóhatósága