Szeptember 30-ig Pilisborosjenőn is átveheti az Önnek járó ingyenes LED izzókat bármelyik olyan lakás után, ahol nevén van a villanyszámla. Lehet a lakás bárhol Magyarországon, ha Pilisborosjenőn kényelmes átvenni. (A LED izzó igénylés villanyszámlához kötött. Így ha valakinek van több fogyasztási helye, az egyes villanyszámlákhoz kapcsolódóan külön-külön tud regisztrálni.) 

Kipróbáltuk és nem komplikált!

  1. Szükség van egy email címre (lehet nem saját is vagyis segíthetünk egymásnak).
  2. Készítse elő a villanyszámlát és fotózza le vagy szkennelje be. Olyan megoldást válasszon, hogy utána a be tudja majd csatolni online. (Ha már ez a két pont gondot okoz, akkor érdemes külső segítséget kérni rokontól, szomszédtól vagy nálunk az ügyfélszolgálaton.)
  3. A személyi igazolványt és lakcímkártyát készítse elő. (Ha névváltozás áll fenn Önnél, akkor ne felejtse el előbb az MVM oldalán lejelenteni, hogy biztos megegyezzen a neve az okmányokon és a csekken.)

Írja össze helységenként, hogy hány nagy foglalatú lámpája van (E27) és hány kicsi (E14) és azok hány wattosak. Nem baj ha már most LED izzó van benne. Attól még kaphat hozzájuk tartalékot. Az izzók átvételéhez nem kell régi izzókat leadni. De az űrlapon a hagyományos izzó szerinti fogyasztást kell beírni. Segítség lehet hozzá az alábbi táblázat:

Nyissuk meg a ledcsere.hu oldalt. Kérjük, hogy a Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari vagy Microsoft Edge legfrissebb változatát használja! A Microsoft Internet Explorer nem támogatott. Egy színes tájékoztató anyagot fog látni, kezdje el olvasni és amikor ez a gombbal találkozik klikkeljen rá:

Egy 5 oldalas űrlap első oldalára jutottunk, amelyet értelemszerűen töltsön ki (a villanyszámlán szereplő felhasználó adatait kell megadni és nem kell a villanyszámlán szereplő címen lakni vagyis a lakcímkártyán szereplő cím lehet más), majd kattintson a tovább gombra.

Most egy olyan oldalra jutottunk, ahol helységenként meg kell adni, hogy hány nagy- vagy kisfoglalatú körténk van. A villanyszámla alapján adódó egyéves fogyasztás mennyiségéből határozza meg a LEDCSERE alkalmazás a kiválasztható LED-ek együttes teljesítményének maximumát. Ha mondjuk „lámpa mániás” és ennél több LED-et választ, értesítés jelenik meg a jelentkezés véglegesítésekor, és módosíthatja a LED-ek megadását.  Vagyis akkor majd kevesebbet kell megadni, mint amennyit használ.

Töltsük fel a szükséges dokumentumokat:

Majd töltse ki a következő oldalon a kért adatokat:

Az utolsó oldalon ellenőrizze az adatait és megadott információkat, pipálja ki a nyilatkozatok elfogadásához a két üres négyzetet és átvevőhelynek adja meg Pilisborosjenő Község Önkormányzatát (szervezeti kódot nem kell megadni) és nyomja meg a Regisztráció véglegesítése gombot.

Sikeres regisztráció után a LEDCSERE alkalmazás értesítést küld a regisztrációról a megadott e-mailre. Kérjük, az e-mailben szereplő linkre kattintva erősítse meg a regisztrációt.  

A regisztrálás során megadott adatokat, valamint a feltöltött dokumentumokat ellenőrzik. Sikeres ellenőrzés után a LEDCSERE alkalmazás megküldi Önnek a szerződést a regisztráláskor megadott e-mail címre vagy értesítést küldünk Önnek az esetleges hiányosságokról. A szerződés a regisztrálások számosságtól függően készül el. Ehhez kérik a türelmét.