Tisztelt Páciensek! Az ismételten romlóvírushelyzet miatt november-2-tól csak időpontra lehet jelentkezni! Súlyos akut esetekben azonnal a 104-et hívják! A vakcinákat folyamatosan rendeljük, azok beadását az asszisztens kollegina koordinálja. Az akut eseteket soron kívül látjuk el. Kismamákat soron kívül fogadunk. A rendelés utolsó fél órájában csak sürgős eseteket látunk el. 

A rendelő teljes területén KÖTELEZŐ a maszk viselése! Fokozottan és ismét felhívjuk figyelmüket, hogy légúti panaszokkal (köhögés, láz, torokfájás), a rendelésen ne vegyenek részt, minden ilyen esetben telefonon konzultáljanak a további teendőkről. 

A rendelő telefonvonala rendkívüli mértékben leterhelt, igyekszünk minden hívást fogadni. Amennyiben mégsem sikerül telefonálnia, kérjük írjon e-mail-t lásd lentebbi címre. A receptkéréseket folyamatosan dolgozzuk fel.

dr. Kovács Levente 

Sokak megkeresése folytán tájékoztatom a község lakóit, hogy a praxisomban meg van szabad kapacitás, aki szeretne bejelentkezni és hozzám tartozni, azt szeretettel várom.

dr. Herczeg Lívia