Új orvosunk, Dr. Herczeg Lívia bemutatkozását a pénteken megjelenő Hírmondóban olvashatjuk. Érkeztével lehetővé válik az, amire sokan vártak, hogy délelőtt és délután is lesz rendelés a falunkban. Ezáltal dr. Kovács Levente leterheltsége is csökkenhet, aki hősien állt helyt a koronavírus által halmozottan megnövekedett feladatok közepette is.

Rendelési idő (amikor felkereshetjük a rendelőt telefonos bejelentkezés után):

Egészségház: Pilisborosjenő, Fő út 16.

dr. Kovács Levente             dr. Herczeg Lívia

bejelentkezés:

+3626336308                          +3626336308

recept:

recept.pbj@gmail.com            rendelopbj@gmail

hétfő        13-17                          hétfő          10-12  (az újságban 13 óra szerepel, de lapzárta óta változott)

kedd          8-12                          kedd          13-17

szerda      16-19                         szerda       10-14

csütörtök   8-11                        csütörtök    15-18

péntek        8-11                        péntek       12-15

Tudnivalók: Tekintettel a fokozódó pandémiás helyzetre, a Pilisborosjenői Orvosi Rendelőben a következő intézkedéseket hoztuk az Önök egészsége védelmében.

Minden esetben időpontot kell kérni, ha személyes konzultációra van szüksége, akkor is ha gyógyszert akar íratni. Beutalót, táppénzes papírt is csak személyesen lehet átvenni, kérjük kérjen időpontot. 2020.szeptember 21-től a rendelőben csak az időpontra érkezők tartózkodhatnak!

Kötelező a maszk viselése a rendelő teljes területén, amennyiben nem viseli szabályosan – az orrot szájat eltakarva – nem léphet a rendelő területére. Ennek betartását folyamatosan ellenőrizzük.

Csak akkor fáradjon be a rendelőbe, ha akut, sürgős rosszullét áll fenn, egyéb esetben ne. Ha lázas betegnek érzi magát, maradjon otthon és hívja az orvosi rendelőt, sürgős esetben a 104-et.

Az e-recept igényeket folyamatosan dolgozzuk fel, a telefonos megkeresésekkel együtt. Ha telefon foglalt, később próbálja újra. A rendelés a megszokott időpontokban zajlik, ezekkel a feltételekkel és szabályokkal, amíg a helyzet engedi.

 

Készenléti ügyelet (amikor az orvos házhoz tud kimenni szükség esetén):

A napközbeni készenléti ügyelet ügyében ahhoz az orvoshoz lehet fordulni, aki abban a napszakban egyébként is rendel. Nappali ügyelet 7 és 17 óra között van.

dr. Kovács Levente          dr. Herczeg Lívia

hétfő         12-17                      hétfő         7-12 

kedd           7-12                        kedd      12-17

szerda       12-17                   szerda         7-12

csütörtök   7-12              csütörtök       12-17

péntek        7-12                     péntek     12-17

 

Sürgősségi ellátás (a fenti időpontokon kívüli orvosi segítség):

Pomáz Környéki Orvosi Ügyeleti Bt. a sürgősségi ellátást központi orvosi ügyeletben hétköznaponként 17 órától másnap reggel 7 óráig, illetve hétvégén és munkaszüneti napokon reggel 7-tól másnap reggel 7-ig ambuláns és kijáró formában látja el.

Pomáz, Kossuth Lajos u. 21

 Vezető: Dr. Pető István,
Elérhetősége: pomaziugyelet@gmail.com