Az alábbi rend szerint az Egészségház alsó parkolójának szélénél, a Reitter pincénél  vehetők át az új gyűjtőedények, természetesen maszkban és egymástól másfél méter távolságot tartva. Javasolt saját tollat is hozni. A kuka átvételéhez szükséges az átvételkor a lakcímkártyát bemutatni. Ha bizonytalan abban, hogy van-e érvényes szerződése a nálunk lévő – szolgáltató által megküldött – lista alapján vagy egyéb kérdésekben az alábbi címen tud velünk kapcsolatba lépni: hulladekszallitas@pilisborosjeno.hu.

Meghatalmazással egymásnak (pl. az autó nélküli szomszéd néninek, nagymamának, stb) is elvihetjük a kukát, de ehhez meghatalmazás szükséges és mindenképpen szerepeljen rajta a hulladékszállító céggel szerződő neve és a szolgáltatást igénybevevő ingatlan címe.

2021. januárjában is fogunk biztosítani átvételi lehetőséget azoknak, akiknek a fentiek alapján nem sikerült átvenniük gyűjtőedényeket. Szűkös tárolási lehetőségeink miatt még nincsen fizikailag a faluban az összes kuka, de a szolgáltatóval együttműködve  igyekszünk a fogyásnak megfelelően feltöltettetni a készletet, hogy folyamatosan tudjuk kiosztani. A kukához kapnak egy matricát is (lásd fénykép), amit otthon fel kell ragasztaniuk a kukára, úgy fogja elvinni a szolgáltató.