Közeleg a Time to Move, megérkeztek a kihívások!

Idén is közeleg a Time to Move! Mint minden évben, idén is két online kihívás várja a vállalkozó kedvű fiatalokat, melynek győztesei értékes nyereményekkel gazdagodnak!
Idén októberben újra Time to Move kampány, amely Európa szerte több száz online és offline eseménnyel vár, hogy minél többet megtudhass a nemzetközi lehetőségekről. A Time to Move 36 ország, köztük Magyarország részvételével megrendezett eseménysorozat, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a személyre szabott tanácsadás keretein belül találd meg a számodra legmegfelelőbb külföldi lehetőséget – mindezt információszolgáltatás területén jártas ifjúsági szakemberek segítségével.

Íme a kihívások!
1. „Greetings from Europe” fotókihívás: Bárki, bármilyen fotós előképzettség nélkül részt vehet a kihívásban. Küldj egy fotót a helyről ahol laksz, vagy az ottani környékről, és mutasd meg, mit szeretsz a legjobban az otthonodban. Mi a kedvenc helyed a szülővárosodban? Ezen felül írj egy 10 mondatos leírást arról, mit szeretsz a helyben, amit választottál.

2. Design your „Time to Move” illusztrációs kihívás: Ez a kihívás a művészi hajlamú fiataloknak szól, legyenek még diákok, pályakezdők vagy csak az illusztráció és a design iránt szenvedélyesen érdeklődők. Küldj egy A4-es méretű illusztrációt, amely azt ábrázolja, TE hogyan fedezed fel Európát. Mi motivál az európai utazásban? A tájak? Az emberek? Az új kultúrákkal való találkozás izgalma? Az ötlet, hogy szabadon utazhatsz az országok között? Jelenítsd meg a pályamunkádban!
A 13 és 30 év közötti fiataloktól várunk pályamunkákat szeptember 4-től egészen október 31-ig.

Nyeremények:
A három fő első helyezettet az Eurodesk hálózat nemzetközi koordinátorai választják ki:
1. Legjobb fotó és leírás: nyereménye egy polaroid kamera és Time to Move nyereménycsomag.

2. Legjobb illusztráció:
– Fiatalabb csoport (13-19 éves)-nyereménye egy go-pro camera, és Time to Move nyereménycsomag
– Idősebb csoport (20-30 éves)-nyereménye egy ez hónapon belüli öt napos Interrail vonatjegy, és Time to Move nyereménycsomag.
Második helyezetteket a közönségszavazatok döntik el:
„Greetings from Europe” kihívás: Eastpak bőrönd és Time to Move nyereménycsomag
„Design your Time to Move” kihívás: polaroid kamera és Time to Move nyereménycsomag
A harmadik helyet öt fő foglalhatja el kihívásonként (tehát összesen 10), szintén közönségszavazatok alapján.
Nyereményük egy-egy Eastpak hátizsák és Time to Move nyereménycsomag.
https://eurodesk.hu/hirek/show/kozeleg_a_time_to_move_megerkeztek_a_kihivasok_

During the #TimeToMove2022 campaign, we will inform, inspire and help you find opportunities abroad.⁠ 💬
⏰ Every Thursday don’t miss a new episode of the ‘Talkative Thursdays’ series! A new video every week is available on Instagram, YouTube and also as a podcast on Spotify!
In today’s interview, Mathieu Orphanides, Policy Officer, European Commission and Lovepreet Kaur, a trainee at the European Commission, will answer all the questions about DiscoverEU and provide detailed info about this great opportunity dedicated to young people!…And don’t forget, applications for DiscoverEU are open until 25 October! 🤩
Visit NOW 👉 https://timetomove.eurodesk.eu/ to watch the full video and listen to the podcast!
☝And don’t forget to scroll on the interactive map on the website to find activities close to you!