A Kertész Klub első alkalma volt szombaton, Marton Gergő kertészmérnök tanította metszeni a szép számban megjelenteket. Minden hónap első szombatján fognak a jövőben találkozni, a következő alkalommal magbörze is lesz és a palántázás lesz a téma.

Volt Idegennyelvi Klub is hétfőn, legalább húszan voltunk, nagy élmény volt a nagyszülőkről idegennyelven beszélő gyerekeket, illetve a sok pezsgő beszélgetést hallgatni! Lesz folytatása, minden hónap első hétfőjén, kivéve áprilisban, amikor Húsvét Hétfőre esne, ezért egy héttel eltoljuk.

Az új Pilisborosjenői Hírmondót jővő hét során terjesztjük. Benne lesz a régóta várt hulladéknaptár, amit most nem a szolgáltató, hanem mi készítettünk.

Egyébként a lapunk az Arcanum digitális adatbázis online felületén is elérhető azoknak, akik ott előfizetéssel rendelkeznek. Mindenki más is olvashatja persze ingyen online, mégpedig a mi honlapunkon.

VEKOP közlekedésbiztonsági pályázatunknál minisztériumi ellenőrzés volt hétfőn,a parkolóban garanciális hibajavítás zajlik.

Feljelentést tettünk ismeretlen tettes ellen többrendbeli állatmérgezés miatt a hivatalba érkezett lakossági levelek alapján. A pilisvörösvári rendőrörs új parancsnokánál, akinél bemutatkozó találkozóra vagyunk hivatalosak Jegyző úrral.

Falugondnoksági csoportvezető álláspályázatokat 2024. február 29-ig várjuk, éljenek a lehetőséggel!

Képviselőtestületi ülés van ma este. Ennek keretében tárgyalunk az idei költségvetés elfogadásáról, az Integrált Települési Vízgazdálkodási Terv (ITVT) cselekvési ütemtervéről, az idei közbeszerzési tervről és a Waldorf iskola bérleti szerződés módosítási kérelméről is.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Pilisborosjenő településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre az életkörülményekről. Kérték, hogy hirdessük, segítsük mindannyian a munkájukat. A kérdőív kitöltésével töltött fáradozást 7500 forintos vásárlási utalvánnyal hálálják meg.

Pénteken és hétfőn tüdőszűrés lesz, jövő hét pénteken pedig véradásra lehetőség.

Most hétvégén igazi tavasz lesz megint, kiránduljunk, kertészkedjünk! Szombaton mulassanak egy jót a Farsangi Házibuliban!

Egy hétig szabadságon leszek, jövő héten nincs sem polgármesteri fogadóóra, sem videójegyzet.