Üdvözlök mindenkit a heti videó jegyzetben!

Egy klasszul sikerült bábfesztiválon vagyunk túl, amely ahhoz képest hogy első alkalommal került megrendezésre, azt kell mondjam, hogy nemcsak nagyon színvonalas, hanem igen népszerű is volt. Szívből gratulálok a szervezőknek és remélem, hogy jövőre folytatják! A szervezőkön túl köszönöm a Falugondnokság munkatársainak is, hogy a helyszínt berendezték és utána elpakolták!

A Falugondnoksággal kapcsolatos hír, hogy új csoportvezető kolléga kezdett júliustól – egyelőre próbaidejét tölti – sok sikert és jó munkát kívánok neki !

Megérkeztek az első diákok is a nyári munkára, jelenleg a Mesevölgy Óvoda és Bölcsődét tartják karban.

Az óvodabővítési munkálatok most a vízelvezetési rendszer földmunkáihoz érkeztek. Igyekszünk a villám árvizek elleni védekezésben ott előre lépni, hogy minél kisebb eséllyel öntse el ilyenkor az épületet.

Expressz ivóvíz vezeték építése által a héten érintett területekről kaptunk hírt a DMRV-től, ami igen jó hír, mert azt jelzi, hogy halad és közeledik falunk felé, sőt el is indul az express ivóvízvezeték kiépítése. Tájékoztatásaik szerint közmű feltárás lesz a Hóvirág, Százszorszép és Szőlő utcában, a Kőfuvaros és Ezüsthegyi úton és a Körte közben.

Ma délelőtt a Pest Megyei Közútnál jártunk, hogy támogatásukat és együttműködésüket kérjük a Bécsi út menti járda 85 méteres szakaszára vonatkozó tervekhez.

David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete meghívására tegnapelőtt részt vettem a Függetlenség Napja 248. évfordulója tiszteletére rendezett fogadáson az amerikai nagykövetségen. Hasznos és tanulságos tapasztalat volt, számos vendéggel, értékes találkozásokkal. Köszönöm a megtisztelő meghívást!

Képviselő testületi ülés lesz jövő héten, több téma is terítéken van. HÉSZ módosítástól kezdve közterületek elnevezésén át a bölcsődei gondozotti létszám bővítéséig.

Ma este igazi nyári programlehetőségnek ígérkezik a Mandelbrot udvarán a Mamma mia c. film vetítése. Állandó programnak szánják csütörtök késő délutánonként a kertmozit, írják be a naptárba! Szombat reggel pedig ismét lehet jógázni a szabadban. Igyekszünk a programokat mind megosztani az önkormányzat facebook oldalán, és megjeleníteni a honlapunk főoldalán lévő esemény naptárban is, mert fontosnak tartjuk őket. Küldjenek számunkra Önök is helyi rendezvényeket a kommunikacio@pilisborosjeno.hu-ra.

Például az is szerepel a naptárban, hogy hétfőn zöldhulladékos zsákokat lehet átvenni a polgármesteri hivatalban!

Szép nyári napokat kívánok, a szabadságon lévőknek pedig jó pihenést!