Köszöntöm önöket a videójegyzetben! Röviden ezekről fogok beszélni:

Érettségizőknek kívánok mindenekelőtt egy nagy kalappal! Sikerüljön a legjobb formátokat hozni, jó feladatokat, tételeket kapni, húzni!

Galambos Ferenc és Szegedi Ferenc emléktábla avatásra és kitelepítési megemlékezésre kaptam meghívást hétvégére.

Mikecs Elekné, Annus néni 90 éves lett, szülinapján köszönthettem. Csodálatos volt látni, ahogy még kedden is a csibekeltetőt figyelte, várakozással tekintve a tyúkól új lakója felé.

Testületi ülés volt a múlt héten. Fő oka a civil szervezetek idei támogatásáról szóló döntés. A honlapon megtalálják az összes témát.

Ma főztek először a felújított óvodai konyhában. A Széchenyi Terv Plusz Program „Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése” c. pályázati felhívás keretében a Pilisborosjenői Mesevölgy Óvoda bővítésére, fejlesztésére kerül sor. Mindkét telephelyen a gyermekek meleg étkeztetését a Fő utca 41. szám alatti épületben található főzőkonyha biztosítja. A projekt keretében ez is megújul és a mai napon már főztek benne a dolgozók. A főzőkonyha bővítése és korszerűsítése lehetővé teszi nem csak a megnövekvő gyermeklétszám ellátását, de a modernebb, egészségesebb ételek elkészítését, folyamatok jobb átszervezését és a konyhai munka hatékonyságának biztosítását. Közben a fenti óvoda bővítésének alvógalériáinak betonozását lehetett műszaki érdeklődésű gyerekeknek megcsodálniuk a minap, hiszen 44 méteres daru kellett hozzá.

Programok:

Május 3-án 18 órakor, holnap: Csehov kiállítást Csiszár Károly irodalom tanár fogja megnyitni.

Május 4-én szombat délelőtt Mesevölgy Óvoda és Bölcsőde napja, szombat délután Majális is lesz, utóbbi eső esetén is meg lesz tartva, mert fedett helye van a Tájházban.

Hétfőn 6-8-ig idegennyelvi klub lesz.

Jövő héten a Pilisborosjenői USC gyermekei Steinheim am Albuchba, testvértelepülésünkre megy egy nemzetközi tornára.

Méhek napja volt a héten, köszönhetem a méhészeinket.

Vasárnap Anyák napja! Sok szeretettel köszöntöm a falubeli anyákat, nagymamákat – Isten éltesse őket!