Köszöntöm Önöket a videójegyzetben!

Tegnap este képviselő testületi ülés volt, számos napirendi ponttal. Elfogadtuk például a zárszámadást, dr. Kovács Levente meghosszabbított rendelési idejét, döntést hoztunk trafipaxok ügyében. A felvételt megtalálják a honlapon vagy ha még nem, akkor hamarosan. Utána zárt ülésre került sor, melynek keretében – az igazságügyi szakértő és a fegyelmi tanács véleményével egyetértve felmentettük az óvodavezetőt a lila akác ügyben, melyet jogszabályi előírásoknak való megfelelés okán indított a Képviselőtestület.

Holnap este 18:00 kezdettel tervismertető lakossági fórumot tartunk a Faluház (Fő út 30.) nagytermében a Lazareti út és vízelvezetés kapcsán. Jöjjön el, ismerje meg a terveket és tegye fel kérdéseit! Véletlenül került az óvodai ballagással egy időpontra, sok elfoglalt szereplővel egyeztetett időpont, de készül felvétel is az eseményről. Észrevételeiket megküldhetik a velemeny@pilisborosjeno.hu címre 2024. június 9-én éjfélig.

Hibabejelentés: nem szükséges polgármesternek, képviselőnek, kommunikációs vezetőnek, falugondnoknak lenni ahhoz, hogy hibabejelentést tegyünk. Akármelyik szolgáltató elérhető hibabejelentő vonalon, közvetítő nem szükséges. Az észlelő minél gyorsabban bejelenti az észlelt hibát, annál gyorsabban cselekszenek. Megköszönöm, ha emailes bejelentés esetén betesznek másolatba minket (pl. hivatal@pilisborosjeno.hu v polgarmester@pilisborosjeno.hu), hogy tudjunk a hibáról mi is.

-> Ma este Rafi bácsi mozija lesz gyerekvigyázással, program az “Előző életek” amerikai-dél koreai film lesz.

-> Holnap koncert és vacsora lehetőség a Mandelbrotban.

-> Szombaton környékbeli fiatalok szervezésében minden fiatalt vár a Fesztivár, a legfiatalabbaknak pedig gyermeknap. Utána Bajor Sörest a Nappaliban, majd este BL döntőt lehet közösen nézni.

-> Vasárnap délelőtt pedig közös kertészkedés lesz a játszótéren, melyre minden segítő kezet szeretettel várnak a szervezők! Köszönöm Marczis Dávidnak, hogy beleállt a főkoordinációba! A fű- és sövénynyírás mellett tervben van a padok és mászókák rendbetétele, csiszolása, festése és a műanyag játékok selejtezése is. Akinek van sajátja, hozzon: sövénynyíró, hosszabbító, kesztytű, csiszolópapír és ecset jól jöhet. A Falugondnokság hoz festéket, homokot, és napvitorlát, ezt is felszereljük.

Vasárnap délutánonként pedig fél 3-tól fél 6-ig, aki még lemaradt róla az június 16-ig ellátogathat Németh Ilona Nyitott Műtermébe és megnézheti az általa készített bábokat. Nagyon sokan éltek már a lehetőséggel, hálásan köszönöm nekik ezt a falu felé tett felajánlást, hátha követendő példa lesz a helyi művészek, kertészek, alkotók körében!

Június 7-én este megint Fülemülék éjszakája lesz, ha megkaptuk a jelentkezés módját, azonnal megosztjuk önökkel!

Köszönöm, hogy meghallgattak, legyen szép hétvégéjük!