Köszöntöm önöket a videójegyzetben! Beszámolnék röviden a történésekről.

Vasárnap, életének 84. évében elhunyt falunk díszpolgára, Stankovics János. Hálával gondolunk falunkat szolgáló életére, nyugodjon békében! Őszinte részvétünk feleségének, Ilonának!

A Család- és Gyermekjóléti Szolgálat idén is megszervezte gyermekekkel foglalkozók számára a gyermekvédelmi megbeszélést, melyre hétfőn került sor annak érdekében, hogy összefoglalják és értékeljék a tavalyi évi tevékenységet, kihívásokat. A számos meghívott közül – az önkormányzaton és a hivatalon kívül – képviseltette magát a pilisvörösvári Napos Oldal Szociális Központ Család- és Gyermekjóléti Központja, a Mesevölgy Óvoda és Bölcsőde és az általános iskola vezetője, Wilheim Péter plébános, Wéber Zoltán körzeti megbízott rendőr, valamint Szemerei Magdi, az Idősek Klubja vezetője, Bozsódi Borbála, a Humán Bizottság elnöke is. Részletesebb beszámolót a honlapon találnak, olvassák el kérem, mert mindannyiunknak felelőssége és feladata van, ha gyermekbántalmazást tapasztalunk a környezetünkben.

Vízelvezetési problémát javítottunk a meglévő burkolás javításával az Ilona utca – Fő utca kereszteződésénél.

Holnap tervezőkkel újra bejárjuk az új expressz vízvezeték nyomvonalát, hogy tisztázhassuk a megmaradt kérdéseket és véglegesíthessék terveket. A témában március 12-én lakossági tájékoztató fórum, a DMRV-vel egyeztetünk éppen róla.

A tűzoltóság melletti parkolóban is befejeződtek a világítási egységek garanciális hibajavításai, mert a nagy szél alatt kapott lakossági bejelentések alapján kivizsgáltattuk és a műszaki ellenőre új betonalap készítést rendelt el.

A Faluház parkja is alakul, a buszforduló mögött, ahová a héten az óvodabővítés miatt áttelepítendő fákat átültettük ebbe a leendő, új, közösségi térbe. Vágó Zsoltot várjuk ide farönköket faragni, jövő héten érkeznek a korlátok, tervezzük a növényesítést. 

Az óvodai munkálatok bokréta ünnepe lesz kedden, erre is készülünk! A felújított óvodai konyha is elkészült, végső takarítása a gépek használatának bemutatása következik.

Ma este Rafi bácsi mozija lesz! héten szombaton délelőtt Örökbefogadói nyílt nap a menhelyen és újra Kertész Klub előadással palántázásról és magbörzével, valamint Jenői Kamaszklub. Este pedig a Varga Móni Triót hallgathatjuk a Nappaliban. Hétfőn 6 és 8 között pedig ismét találkozhatunk idegennyelvi lakótársakkal és nyelveket gyakorolva ismerkedhetünk velük.