Tisztelt Pilisborosjenőiek!

A Pilis-Dunakanyar térség 12 önkormányzatának részvételével létrejött a Dunakanyar Kincsei Vidékfejlesztési Egyesületet a LEADER programban. LEADER egy olyan Európai Uniós program, amelynek középpontjában a 10 000 fő alatti településeken a vidéki közösségek, a civil, üzleti és közszférabeli tagjaiból álló helyi akciócsoportok, az úgynevezett LEADER HACS-ok állnak, amelyek a térségi közösségek bevonásával helyi fejlesztési stratégiát készítenek, helyi szükségletek kielégítését célzó projekteket kezdeményeznek és finanszíroznak.

A Dunakanyar Kincsei Vidékfejlesztési Egyesület kiemelt célja, hogy 2023-2027 között megvalósítsa a LEADER programot a Duna jobb partján lévő, támogatásra jogosult települések bevonásával. Ennek első lépéseként Helyi Fejlesztési Stratégiát készítünk, amelyhez a tervezési területen lévő településeken élők projektjavaslatait szeretnénk kérni.

Kérjük Önöket, hogy a Projektgyűjtő Adatlap elektronikus úton történő kitöltésével vegyenek részt a Helyi Fejlesztési Stratégia elkészítésében:

Projektgyűjtő Adatlap: https://forms.gle/ceK1BFwVMoTua2GM7
A javaslatok beküldési határideje 2023. október 3.

Amennyiben van egy jó javaslata és projektötlete, kérjük a fenti linken küldje meg az Egyesület részére!

Közreműködésüket köszönjük!