Kedves Faluközösség!

Sajnos az idei év járványügyi helyzete, hasonló módon több más tevékenységhez, átírta a családsegítő szolgálat terveit is.

A korábbi években többféle módon tudtunk segíteni a rászorulóknak ez jelenleg, a járványügyi helyzet miatt csak korlátozott módon lesz lehetőség. Az áruházakban való gyűjtést idén is megszerveztük, de kivitelezni nem lehetett, emiatt a tartós élelmiszerek osztása az idei évben csekélyebb mértékben valósul meg. Lehetőségeink leszűkültek.

Várjuk tehát azoknak a jóindulatú személyeknek, társaságoknak a segítségét, akik pénzadománnyal támogatni tudják a falunkban élő nehéz sorsú embertársainkat, hogy megkönnyítsük nekik az idei nehéz körülményeket. Adományaikat a Család és Gyermekjóléti Szolgálat számlaszámára van lehetőség küldeni: 65700093-50090972 / Ludasi Éva

Dr Csányi Márta idén is szervezi a cipős doboz akciót, tavaly nagyon kedves, személyre szóló ajándékok érkeztek. Várjuk a jó szándékú adományozókat idén is.

A Pilisborosjenői Önkormányzat, a Máltai Szeretet Szolgálat és a Nagycsaládosok helyi szervezetének közreműködésével igyekszünk szebbé tenni ügyfeleinknek idén is a karácsonyi ünnepeket.

Sajnos a közös ünneplés is elmarad, így csak lélekben, gondolatban tudunk együtt lenni. Reméljük, hogy mind hamarabb kijutunk ebből az egész világot sújtó nehéz állapotból.

Egy idézettel zárom:

Ez az év nem arról szól, hogy megkapj mindent, amit, szeretnél. Ez az év arról szól, hogy légy hálás mindenért, amid van.

Minden embertársunknak Áldott, Békés Karácsonyt kívánunk!

 

Pilisborosjenő, 2020. November 30.

 

                                                                                             Ludasi Éva intézményvezető 

                                                                                            és Rafai Józsefné családsegítő