Van néhány pont, ahol javítanunk kell a vízelvezetésen, a legrosszabb talán a Mindszenty utcai óvoda sarkán, a Faló és a Lovarda bejáratánál.

Az óvodához a Takáts Árpi gondnok vezette szülői gondolkodás jó dolgokat eredményezett, mert működött es megvédte az ovit.

Az építés alatt lévő Kövesbérci utca – Bécsi út csomopontot telibe találta az eső és sok hordalék került a 10-es útra, amit a munkaterületen dolgozó KM Építők Kft. kezel, összetakarít. 

A Petőfi utca – Fő út sarkánál a hordalékfogó jól működött, mint ahogy a Budai útra folyó utcák esetén is, ahol már van vízelvezetés ott nagyjából mind jól működött. 

A Mindszenty utca  – Lovarda köz útvonalon közlekedők kérjük, hogy használják átmenetileg a Bodza utcai felhajtási lehetőséget.

Ároktisztitás, hordalékgyűjtés, átereszek es lefolyók  megtisztítása következik a Falugondnokság számára hétfőtől. A sár hordalékot akkor tudjuk eltávolítani, ha megszáradt, a durva (kövek, murva) eltávolítását hétfőn kezdjük.

Mindenhol kérjük a lakosokat, hogy a kapujuktól jobbra és balra eső egy-egy csatornafedél tisztítását tegyék meg, hogy ha újabb eső lesz, akkor el tudjon szivárogni. 

Köszönjük!