Ludasi Évát, a Család és Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjét búcsúztatjuk

Kedves Pilisborosjenőiek!

Az élet mindig hoz váratlan és nehéz helyzeteket, döntéseket!

Tavaly december végén egy autóbalesetet követően az egészségem olyan állapotba került, hogy a Család és Gyermekjóléti Szolgálatban végzett munkámat tovább már nem tudom végezni.

Nehéz döntést kellett meghoznom, 2021. február 1. napjával kezdődően, a 3 hónapos felmondási idő lejártával, 2021. április 30. napjával elköszönök a családsegítő munkától.

Az elmúlt 20 év emlékeivel a szívemben adok hálát a Jó Istennek, hogy erőt adott és megtartott a munkám során.

Köszönöm mindenkinek, aki ez alatt a 20 év alatt támogatott, ahogy az indiánok mondják: ,,velem álltatok a tűz közepében”.

Köszönöm a bizalmat, csak remélni tudom, hogy megszolgáltam!

Hálás szívvel kívánok mindenkinek jó egészséget, örömöt és békességet!

 

Szeretettel és tisztelettel: Ludasi Éva

Ludasi Éva a 2001-ben alapított Család és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársaként, 2011-től pedig szolgálatvezetőként dolgozott a faluban. Egészségügyi okok miatt 2021 januárjában beadta felmondását.

A családsegítő szolgálat feladatai sokrétűek, az ügyintézés és adminisztráció mellett a szolgálat munkatársai sok időt töltenek családoknál, adománygyűjtést és programokat szerveznek.

Ludasi Éva vezetése alatt számos kezdeményezés és ötlet megvalósításának adott helyet a családsegítő szolgálat. Méltán említhetjük például a falukarácsonyokat, a nyári indiántáborokat, a különböző gyűjtéseket és a fiatalokat felkaroló Jövő Jenő Alapítvány munkáját. A mindennapos ügyek és teendők egy átlagos falubeli számára láthatatlanok, ám a problémákkal küzdő vagy krízishelyzetbe került személyek és családok ügyei folyamatos lelki és fizikai jelenlétet kívánnak.

Köszönjük Ludasi Éva több évtizedes áldozatos munkáját, amelylyel a falubelieket segítette!

További eredményes munkát és jó egészséget kívánunk neki!

Pilisborosjenő Önkormányzata

Éva elmegy

Elköszönök a Pilisborosjenői Család és Gyermekjóléti Szolgálat Vezetőjétől, Ludasi Évától. Korábban is ismertük egymást, de mint munkatársak, három évet töltöttünk együtt.

Lelkiismeretes, segítőkész, önmagát nem kímélő emberként dolgozott a falunkban élő, problémákkal küszködő társainkért. Bármilyen problémával lehetett hozzá fordulni, legyen az anyagi, lelki, családi, vagy akármilyen dolog, mindig számíthattunk rá. Nem érdekelte, hogy ünnepnap van, vagy este, állandóan szolgálatban volt, néha talán erején felül is.

Táborait, rendezvényeit, a karácsonyi adományok szervezését, lebonyolítását sokáig fogjuk emlegetni.

Szakmai tudása, emberi hozzáállása példamutató, követendő!

Biztosan sokaknak, köztük nekem is hiányozni fog.

Munkatársaként kívánok nyugodtabb munkakört, kevesebb gondot és jó egészséget!

Rafai Józsefné, családsegítő

Álláshirdetés Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat vezetője munkakör betöltésére:

https://pilisborosjeno.hu/hirek/allashirdetes-csaladsegito-es-gyermekjoleti-szolgalat-vezetoje-munkakor-betoltesere/