⭕️🛑KEDVES SZÜLŐK ÉS GYEREKEK!🛑⭕️

FIGYELEM❗️

Az új típusú koronavírus járvány megfékezésére a kormányzat által kihirdetett veszélyhelyzet és a deklarált személyes izolációs ajánlások alapján új, egyéni eljárásrendet vezetünk be rendeléseinken. Az intézkedések az Önök, gyermekeik és a lehetőség szerinti minél tovább fenntartható alapellátás biztosítása céljából történnek.

Mivel a fertőzések átadásának különösen kedveznek az orvosi várótermek, az ott zárt helyen történő várakozások, ezért 2020.03.17-TŐL A KÖVETKEZŐ VÁLTOZÁSOK LÉPNEK ÉLETBE

👉BETEGRENDELÉS

📌KORONAVÍRUS GYANÚ esetén TILOS A RENDELŐBE JÖNNI! Amennyiben erre gyanakszik kérem hívja a rendelő telefonszámát Ürömön: +36 26 550 117 vagy +36 26 550 097
Pilisborosjenőn: ±36 26 536 033 vagy a zöldszámot (06-80/277-455, 06-80/277-456) hívják!

📌A VÁRÓTERMET LEZÁRJUK. Az asszisztens vagy az orvos a betegeket egyesével fogja beengedni. Egyszerre csak egy gyermek és egy szülő tartózkódhat a vàróteremben, azok akiket éppen aktuálisan vizsgálunk. A többi beteg kísérőjével addig a rendelő előtt, kint várakozik. Kérjük vàrakozás közben is tartsák a higiéniás alapszabàlyokat ès a javaslatokat! Ne köszönjenek egymásnak puszival, ne ölelkezzenek és tartsák a két méter távolságot! Erre figyelmeztessék gyermekeiket is!

📌Mielőtt a betegrendelésre jönnének mindenképpen értesítsenek minket telefonon! A rendelő ajtaja zárva lesz, tudnunk kell arról, hogy érkeznek!
A rendelés utolsó fèl óràjàban kizárólag sürgősségi eseteket látunk el.

📌Kérünk mindenkit, hogy KIZÁRÓLAG INDOKOLT ESETBEN JÖJJÖN, jelenleg a halasztható megbeszéléseket, régóta fennálló panaszokat telefonon beszéljük meg! Amennyiben bizonytalanok az orvosi vizsgálat indokoltságát illetően vezetékes telefonon tudunk egyeztetni.
Tisztelettel kérjük Önöket, hogy kizárólag indokolt esetben hívjanak minket a rendelői telefonszámokon vagy az orvosok mobil számán.
E-mailt az ismert email címekre írhatnak: gaalgabriella@hotmail.com , varazsmano@gmail.com

📌Az egészségügyi személyzettel való KONTAKTUS SZINTÉN MINIMALIZÁLÁSRA KERÜL: a rendelőben tartózkodás várhatóan 3-5 perc lesz, csupán a legszükségesebb vizsgálatokra, kikérdezésre, terápiás javaslatokra korlátozódik.
Kézfertőtlenítő használata be és kilépéskor is kötelező!
📌Betegek után felületfertőtlenítést végzünk, maszkban dolgozunk. Kérjük erre készítsék fel gyermekeiket is!

📌Tisztelettel megkérünk minden szülőt, hogy a rendelőbe lépés előtt KÉSZÜLJÖN FEL AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKRE:

👉miért érkezett, mi a panasza
👉mióta tart
👉kivel érintkezett
👉mit tett eddig a gyógyulás érdekében.

📌FIGYELEM! IGAZOLÁST NEM ADUNK KI!
Az oktatási intèzmények zárva tartanak.

📌TÁPPÉNZ KIZÁRÓLAG BETEGSÉG ESETÉN ADHATÓ. Azokban az esetekben, amikor a szülő nem tudja megoldani a gyermekfelügyeletet és emiatt maradna otthon, akkor táppénz NEM adható (rendelet írja elő, így kérem ezt ne is kérjèk tőlünk)!

📌PAPÍR ALAPÚ RECEPTET NEM ADUNK KI.
E-RECEPT kerül kiállításra, amelynek kiváltásához a gyermek TAJ számára és a személyi igazolványukra van szükség. A miniszteri rendelet engedi a szülő által az e-receptek kiváltását.

📌Az egyetlen papír alapú igény a BEUTALÓ lehet, ez a távolról igényelt e-receptekkel együtt e-mailen kérhető. A beutaló szükségesség továbbra is orvosi egyeztetést igényel. A beutalók átadását kizárólag a mindenkori rendelés utolsó 15 percében van módunk teljesíteni, miután visszajeleztünk annak elkészültéről.

📌A NEM A PRAXISUNKHOZ TARTOZÓ BETEGEK A RENDELÉST CSAK OLYAN ESETEKBEN KERESSÉK, AMIKOR A SAJÁT ORVOS RENDELÉSI IDEJÉNEK MEGVÁRÁSA EGÉSZSÉGKÁROSODÁSSAL FENYEGETNE. Ha esetükben ez fennáll, kizárólag a mindenkori rendelés vége előtt 30 perccel tudjuk fogadni.

Kérjük a fentiek tudomásulvételét ès együttműködésüket!

Köszönettel,
Dr. Gaál Gabriella,
Dr. Kerekes Ildikó