Tisztelt Látogató!

Az alábbi oldalon a faluban található illegális hulladéklerakóhelyeket jelentheti be elektronikusan. Kérjük, a sikeres azonosítás érdekében minél pontosabb adatokat adjon meg! Amennyiben lehetősége van rá, kérjük csatoljon fényképet is a bejelentéshez!

Az eset a bejelentést követően a megfelelő referenshez kerül, aki rövidesen intézkedik az ügy megoldásával kapcsolatban.

Köszönjük!
Pilisborosjenő Önkormányzata

  Személyes adatok

  Kérjük, szíveskedjen megadni a személyes adatait, hogy az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan elérhessük Önt

  Információ a hulladékról

  Melyik településrészen észlelte az illegális hulladék lerakását
  Faluközpont (Ófalu) vagy környékeBécsi úti településrészekTéglagyár/MalomdűlőEgyéb helyen (szíveskedjen a következő mezőben leírni!)

  A lerakott hulladék nagyságrendbeli mennyisége:
  Kevesebb, mint egy szemeteszsáknyiKb. egy szemeteszsáknyi1-10 szemeteszsáknyi (a szállítása feltehetőleg személygépjárművet igényelt)Több, mint 10 szemeteszsáknyi (a szállítása feltehetőleg tehergépjárművet igényelt)

  A lerakott hulladék típusa:
  Kommunális hulladékÉpítési törmelékRoncsautó, autóalkatrészek (gumiabroncsok, karosszériaelemek stb.)Veszélyes hulladék (festékek, olajok, permetezőszerek)Állati tetem, maradványMás (szíveskedjen a megjegyzésben leírni)

  Tettenérés

  Tanúja volt-e az illegális hulladéklerakásnak?
  igennem

  Mellékletek