A várakozásnak vége! Beindítjuk a napsütéses szezont a várva várt Pilisborosjenői Nagy Piknikkel. Az eddigi legkülönlegesebb esemény, tele újdonságokkal. A helyszín a tavalyról megszokott Pilisborosjenői téglagyár melletti, gyönyörű fákkal körülölelt mező.
❗Figyelem! Idén ez lesz ezen a helyszínen az egyetlen Nagy Piknik, ezért nem érdemes kihagyni. Szóljatok a barátoknak, hogy aki lemarad, kimarad!❗
🌙 Éjszakába nyúlóan pöröghetnek a lemezek és kiélvezhetitek egy teljes nappali piknikből az éjszákába nyúló bulizási élményt.
🎉A tavalyi vizuális világot ismét megújítottuk és extra újdonságok, fényjáték és díszlet vár titeket mind napközben mind pedig naplemente után. Az eddigi legkülönlegesebb atmoszféra vár titeket.
Az új piknikezőknek hadd mutassuk be kik is vagyunk! Immáron negyedik éve szervezzük ezt az egésznapos kültéri tech-house bulit a Budapest melletti Pilisborosjenőn, ahol zene, tánc, finom ételek, és a kedvenc italaid keretében tudsz piknikezni a barátaiddal, családoddal. Várjuk a kisgyerekes családokat és a bulizni váró csapatokat egyaránt.
🚌Közlekedés: Az esemény a Pilis lábánál kerül megrendezésre a 10-es út közvetlen közelében. A tömegközlekedők számára is ideális, mert a 218-as busz, amely a Szentlélek térről indul, a bejáratnál rak le. (Pilisborosjenő Téglagyár tér megálló)
Autóval érkezők számára, parkolási lehetőség biztosítva van a helyszínen.
Mire számíthatsz?
👀 Extra látványvilág a legkülönlegesebb élményért
🍹 finom italok, profi pultosok által keverve
↔️ megnövelt pult felület a sorban állás csökkentése érdekében
🍔 Street Food és egyéb finomságok
🏕️ Lounge sátor bérlési lehetőség, ha kényelmesen Piknikeznétek.
✨ Kiemelt backstage VIP lehetőség külön ital pulttal és WC-vel
🔊 A kedvenc hazai előadók válogatása
‍💨 Vizipipa bérlési lehetőség
Start: 12:00
End: 03:00
Cím: 2097 Pilisborosjenő, Téglagyár utca 1.
🎟️Jegyárak:
➡️Early: 4500 Ft (SOLD OUT)
➡️Normál: 6500Ft
➡️Normál másidik kör: 7500Ft
➡️Helyszín: 9.500Ft
➡️Backstage VIP: 15.000Ft
➡️Családi jegy (2 felnőtt+minimum 1 gyerek): 2000Ft/fő – gyerekeknek 14 év alatt ingyenes. (Szülőknek gyerekkel való belépés esetén egy-egy családi jegy vásárlása szükséges)
➕Pilisborosjenői lakosoknak lakcímkártya felmutatásával ingyenes a belépés
🏕️Sátor foglalási lehetőség. Élvezd a Piknikezést saját kis Lounge sátradban.
(Limitált számban elérhető a Cooltix jegyvásárlásnál)
🏕️Kis lounge sátor: 70.000Ft
(Bérelhető lounge sátor, ami kb. 10 ember befogadasára alkalmas. 3 ülőhely, 1 db asztal, kis italcsomag. Választható 0,7l Vodka/Gin 6 db 0,33L üdítőkkel vagy 2db 0,7L bor szódával)