[xyz-ips snippet="portfolio-kep"]

Bubik Szabolcs

1977-ben születtem, igazi panelgyerekként nőttem fel az Óbuda – Angyalföld – Kőbánya háromszögben, és a falu csak a hétvégi telket jelentette gyerekkoromban. Feleségemmel viszont egyre húzódtunk kifelé a városból és 2012 óta élünk Pilisborosjenőn 4 gyermekünkkel.

Egész életemben közösségek aktív tagja voltam, vezettem egyesületet, projekteket, alapítottam óvodát és a saját cégemet is vezetem immár 11 éve, ahol csapatoknak segítünk, hogy eredményesebbek legyenek és hatékonyabban működjenek együtt. Emellett amikor csak tehetem, szívesen ragadok szerszámot is, élvezem a fával való munkát, a kétkezi alkotást.

Számomra kiderült az elmúlt években, hogy az itt élő sok jó szándékú embernek van elképzelése arról, hogy milyennek szeretnék látni Pilisborosjenőt a jövőben. Azért lettem a 2097 Csoport Egyesület alapító tagja és most a képviselő jelöltje is, hogy ennek a jövőképnek az alakításából részt vállaljak, hogy a képességeimet annak szolgálatába állítsam, amiben én magam is hiszek.

 

Képviselőként két fontos feladatot látok magam előtt. Egyrészt segíteni rendezni az évtizedes vitákat és pereket, amik a falunk fejlesztési területeihez kapcsolódnak, és közösen kialakítani Pilisborosjenő jövőképét, stratégiáját, arculatát a következő évtizedekre.

Másrészt szakszerűségben, minőségben, átgondoltságban és átláthatóságban fejleszteni az Önkormányzat működését.

Szeretném, hogy 5 év múlva egy perektől mentes, élhető falu és egy XXI. századi, modern, ügyfélbarát önkormányzat várja a következő választásokat.

  • bubik.szabolcs@pilisborosjeno.hu