Project Description

Felnőtt háziorvosi rendelő

Pilisborosjenő, Fő út 16.

dr. Kovács Levente, dr. Herceg Lívia
Nyitvatartás:

dr. Herceg Lívia
hétfő 13-17

dr. Kovács Levente
kedd 8-12
szerda 16-19
csütörtök 8-11
péntek 8-11

 


Háziorvosi tájékoztatás.

Tekintettel a fokozódó pandémiás helyzetre, a Pilisborosjenői Orvosi Rendelőben a következő intézkedéseket hoztuk az Önök egészsége védelmében.

Minden esetben időpontot kell kérni, ha személyes konzultációra van szüksége, akkor is ha gyógyszert akar íratni. Beutalót, táppénzes papírt is csak személyesen lehet átvenni, kérjük kérjen időpontot. 2020.szeptember 21-től a rendelőben csak az időpontra érkezők tartózkodhatnak!  

Kötelező a maszk viselése a rendelő teljes területén, amennyiben nem viseli szabályosan – az orrot szájat eltakarva – nem léphet a rendelő területére. Ennek betartását folyamatosan ellenőrizzük.

Csak akkor fáradjon be a rendelőbe, ha akut, sürgős rosszullét áll fenn, egyéb esetben ne. Ha lázas betegnek érzi magát, maradjon otthon és hívja az orvosi rendelőt, sürgős esetben a 104-et.

Az e-recept igényeket folyamatosan dolgozzuk fel, a telefonos megkeresésekkel együtt. Ha telefon foglalt, később próbálja újra. A rendelés a megszokott időpontokban zajlik, ezekkel a feltételekkel és szabályokkal, amíg a helyzet engedi.