Hírek

Főoldal»Hírek
Hírek2021-03-04T18:38:43+01:00

Hírek

5.2021. 03.

Tervező mérnököt keresünk a focipálya környéki sportlétesítmények és a kapcsolódó infrastruktúra fejlesztéséhez

Tags: |

A fejlesztendő helyszín közösségünk egyik központi jelentőségű és nagy népszerűségben örvendő területe, amelyet játszótér, gyümölcsös és kiülős vendéglátóipari egység határol. Szeretnénk itt kisebb játszó- és sportpályákat, pelenkázót, öltözőket szaniterekkel. Ha Tovább»

5.2021. 03.

Polgármesteri videójegyzet

Tags: |

Fogadják szeretettel a videójegyzetemet, melyben a hét történéseiből válogatok: Duna-Ipoly Nemzeti Parkkal egyeztetés tömegturimus és a várvölgyi cserjeirtás kapcsán, parkolási problémák, dr. Vitályos Eszter államtitkár asszony látogatása, tornaterem építése, kerékpárút tervezése és azzal kapcsolatos lakossági felmérés, két háziorvosunk van március 1-től, menzaszoftver, kormánydöntés zárásról.

3.2021. 03.

Faluháztól szociális térképig

Tags: |

Képviselőként egyik legmeghatározóbb feladatom a Humán Bizottság működtetése, tanácsnokként pedig a nagyobb projektek összefogása. Néhány fontosabb ügyünk alakulásáról szeretnék röviden beszámolni – Bozsódi Borbála képviselő jegyzete. A Magyar Falu Programban Tovább»

2.2021. 03.

Bivalyos

Tags: , |

Tömöri Balázs polgármester jegyzete Bár magam még felszínesen sem foglalkoztam eddig asztrológiával, nemrégiben egy kedves falubelitől kaptam az alábbi információt. Ezek szerint 2021 a Bivaly Éve, amelyet a felelősségvállalás, a Tovább»

Go to Top