Miben segíthetünk?

2022-05-25T10:35:11+02:00

Hírek

10.2024. 06.

Önkormányzati és Európa Parlamenti választások – 2024. június 9.

Tags: |

Tisztelt Pilisborosjenői Lakosok! Nagyon köszönjük a nagyarányú részvételt a választásokon, a hivatal dolgozóiból álló Helyi Választási Irodának, az önkéntes lakosokból álló Helyi Választási Bizottságnak és a szavazókörökben a lakosokat fogadó, Tovább»

7.2024. 06.

Sajnos a falun belül is egyre több az áldozata az online csalásoknak. Kérjük, hogy olvassák át a rendőrség cikkben elérhető anyagát!

Tags: |

Az alábbi írás nagyon fontos információkat tartalmaz, kérjük, hogy olvassa el: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/bunmegelozes/aktualis/trukkos-csalok-unokazos-modszere És nem szűnt meg az "unokázós" telefonos pénzkérés sem, amikor előadják, hogy egy családtag bajba került, küldjünk azonnal Tovább»

5.2024. 06.

Idén is Fülemülék éjszakája (2024. június 7.)! – regisztráljon a létszámkorlátos eseményre

Tags: |

Idén is Fülemülék éjszakája! Regisztráljon és vegyen részt a közös esti sétán a Duna-Ipoly Nemzeti Park ( DINPI ) munkatársának kíséretében! Siessen, mert maximum 30 fő vehet rajta részt. Jelentkezni Tovább»

5.2024. 06.

Tervismertető lakossági fórum 2024. május 31. felvételei – Lazaréti út- és csapadékelvezetés építés

Tags: |

Tisztelt Lazaréti Lakosok, Telek Tulajdonosok! Az alábbi linkeken meg tudják tekinteni a fórum felvételét. Kérjük, hogy észrevételeiket június 17-éig küldjék meg a velemeny@pilisborosjeno.hu-ra. 1. rész https://youtu.be/QZvypBJeNhA 2. rész (kapacitás problémák Tovább»

3.2024. 06.

A frissen megjelent Neue Zeitung beszámolója a pilisborosjenői focisták steinheimi látogatásáról

Tags: |

A cikk beszámol arról, hogy 2023 őszén újra felvettük a kapcsolatot testvérváros Steinheim am Albuch-hal, vendégül láthattuk az onnan érkezett delegációt. Ezt követően most májusában a pilisborosjenői focisták (U13 és Tovább»

3.2024. 06.

Önkormányzati választások: jelöltek bemutatkozása a Pilisborosjenői Hírmondóban

Tags: , |

Az előző lapszámban meghirdetett lehetőséggel az alábbi képviselőjelöltek és polgármesterjelölt élt:   FÜGGETLEN EGYÉNI KÉPVISELŐJELÖLT: Nagy-Győri Katalin Mérnök, több évtizedes nagyvállalati irányítási tapasztalatokkal rendelkező köztisztviselő a III. kerületben, kommunikációs, valamint Tovább»

3.2024. 06.

Június 4-én este 8 és június 5-én 12 óra között a Fő utcai óvoda parkolót gyermeknap miatt lezárjuk

Tags: |

Az óvodai gyermeknap 2024. június 5-én szerdán lesz az intézmény Fő utcai épületében mind a 8 óvodai csoport gyermekei számára. A tervezett program igen helyigényes, ezért június 4-én este 8 Tovább»

2.2024. 06.

Falubúcsú-Kiritog régen Pilisborosjenőn – Perlinger Györgyi és Wilheim Péter írása a Pilisborosjenői Hírmondóban

Tags: , |

Falunk római katolikus templomának a 14 Segítőszentet ábrázoló oltárképén a központi alak a fiatalon vértanú halált halt Szent Vid/Vitus látható. Ereklyéje a főoltárban került elhelyezésre, templomunk védőszentje, nevét viseli a Tovább»

Go to Top