Kedves Pilisborosjenői Sportbarátok!

Örömmel hirdetjük, hogy a tavalyi nagy sikerű esemény mintájára, idén adventi jótékonysági kupát szervez a Pilisborosjenő Utánpótlás Sport Club december 2-án, szombaton 10:00 órától a Janza Richárd tornateremben!

Szeretettel várjuk a helyi szerveződésű labdarúgó csapatok jelentkezését november 28-ig a pbjsport@gmail.com email címen.

Nagyon örülnénk, ha a korábbi évek kupacsapatai újra össze tudnának állni és újra együtt játszhatnánk egy nemes cél érdekében!

Idén is a Pilisborosjenői Családsegítő számára gyűjtünk, mely többek között a nehéz helyzetbe került helyiek fűtési gondjait is enyhíti. A csapatoktól 1000 Ft / fő támogatást kérnénk „nevezési díjként”, de természetesen mindenki annyival járul hozzá a gyűjtéshez, amennyivel lehetőségei engedik.

A jelentkezés e-mailes visszajelzés után lesz hivatalos, tartalmaznia kell a csapat nevét, és minimum 7 fő csapattag alap adatait (név, életkor).

Minimum 6, maximum 12 csapat részvételével fog megrendezésre kerülni a torna, így lehet, hogy két részletben kerül megrendezésre az esemény.

Hölgyek, Urak és 15. életévüket betöltött tinédzserek egyaránt alkothatják a csapatok keretét minimum 5, maximum 10 fő részvételével.

A játékidő egyszer 20 perc lesz, a pályán a mérkőzés során 4 mezőnyjátékos és a kapus szerepelhet.

Gáspár Erik és Selmeczi Tamás