Frissítés: A DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. Facebook oldala szerint a hibaelhárítás befejeződött. Az önkormányzat sem kap az ő hivatalos tájékoztatásukon túl többlet információt, ezzel minden alkalommal megpróbálkozunk ugyan, de humán erőforrásaik nem teszik lehetővé a részletesebb tájékoztatást. Köszönjük a munkájukat! Mindenkinek javasoljuk bekövetni az oldalukat és az önkormányzat oldalát is, mert a 2097 Falufórum egy civil platform, nem a hivatalos önkormányzati.

——–

A szolgáltató DMRV Zrt tájekoztatása:

TISZTELT PILISBOROSJENŐI ÜGYFELEINK!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Pilisborosjenő, József Attila utcában ma reggel csőtörés következett be. A hibaelhárítást megkezdtük!

A településen a fogyasztási viszonyoktól függően kezdetben a település magasabban fekvő részein nyomáscsökkenés, vízhiány következik be, majd a település alacsonyabban fekvő területein is nyomáscsökkenés, szolgáltatáskiesés várható.

A hibaelhárítást megkezdtük!

Az ideiglenes vízellátást a Polgármesteri Hivatal parkolójába elhelyezett lajtkocsiból biztosítjuk!

A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Megértő türelmüket köszönjük!