Tekintettel a fokozódó pandémiás helyzetre, a Pilisborosjenői Orvosi Rendelőben a következő intézkedéseket hoztuk az Önök egészsége védelmében.

Minden esetben időpontot kell kérni, ha személyes konzultációra van szüksége, akkor is ha gyógyszert akar íratni. Beutalót, táppénzes papírt is csak személyesen lehet átvenni, kérjük kérjen időpontot. 2020.szeptember 21-től a rendelőben csak az időpontra érkezők tartózkodhatnak!  

Kötelező a maszk viselése a rendelő teljes területén, amennyiben nem viseli szabályosan – az orrot szájat eltakarva – nem léphet a rendelő területére. Ennek betartását folyamatosan ellenőrizzük.

Csak akkor fáradjon be a rendelőbe, ha akut, sürgős rosszullét áll fenn, egyéb esetben ne. Ha lázas betegnek érzi magát, maradjon otthon és hívja az orvosi rendelőt (+36 26 336 308), sürgős esetben a 104-et.

Az e-recept igényeket folyamatosan dolgozzuk fel, a telefonos megkeresésekkel együtt. Ha telefon foglalt, később próbálja újra. A rendelés a megszokott időpontokban zajlik, ezekkel a feltételekkel és szabályokkal, amíg a helyzet engedi.

 

A háziorvosi rendelő adatai itt találhatóak

 

Ifj Szilágyi Ernő