Gyermek háziorvosi rendelő

Pilisborosjenő, Fő út 16.

dr. Kerekes Ildikó


Betegrendelés:

Pilisborosjenőn
kedd: 15-18-ig
csütörtök: 15-18-ig

Ürömön
hétfő: 08-11-ig
szerda: 08-11-ig
péntek: 08-11-ig

Egészséges rendelés/tanácsadás:

szerda 14-16-ig (Pilisborosjenő)

Bejelentkezés rendelési időben


Budai Családkórház – Új Szent János Kórház és Szakrendelő közlése:

Az OMSZ által kiadott új ügyeleti rend szerint megváltozik a Gyermektraumatológiai és Gyermeksebészeti ügyeleti beosztás 09.01-től!
Osztályunk új ügyeleti rendben fog működni: a gyermektraumatológiai eseteket kedden, pénteken és vasárnap látjuk el felvételes ügyeletben az Észak-budapesti régióban, míg a Gyermeksebészet esetében kedden és vasárnap Észak- és Dél-Budapest, valamint a Közép-magyarországi régió betegeit fogadjuk.

A többi hétköznapon ügyeleti időben (16 órától reggel 8 óráig) valamint szombaton egész nap nincs járóbeteg ellátás az osztályunkon, így az illetékes ügyeletes osztályt tudják felkeresni. A mindenkori ügyeletes osztályról a http://surgossegi.info weboldalon nyerhetnek információt, ami alapján mindig az aktuálisan ügyeletes osztályt tudják felkeresni. Ambulanciánkon a járóbeteg ellátás minden hétköznap reggel 9 órától 18 óráig zavartalanul üzemel, de ezután az ügyeletes osztályt kell felkeresniük. Nem felvételes napon műtéti ellátást igénylő betegeinket az ügyeletes osztályra irányítjuk át. Szakrendelőnk a megszokott módon előzetes bejelentkezés és előjegyzés alapján üzemel hétköznapokon 9-től 19 óráig.

A szülők állandó kérdése, hogy mikor forduljanak orvoshoz gyermekükkel? Kollégáink videós ismertetőiből megbízható, hiteles forrásból származó információkkal segítünk olyan tudás birtokába jutni, ami alapján felelősen tudnak dönteni. Baleset és sebészet témakörben informatív videóink segítenek a bizonytalan helyzetek mérlegelésében. https://janosakademia.hu/tanfolyamok/tetotol-talpig/…