Az újonnan megválasztott Önkormányzat szándéka szerint rendszeresen élni szeretne a különböző bevonást elősegítő eszközökkel, de a tavaszra tervezett közmeghallgatást a járvány miatt le kellett mondania. Az őszi alkalmakból azért lesz három, hogy ne egyszerre legyen jelen sok ember, a COVID ajánlásoknak megfelelően. Ezért

  • 2020. október 19-én 17 órakor a Reichel József Művelődési Házba a patak folyásának megfelelő jobb oldalon lakókat (Budai úti oldal),
  • 2020. október 26-án 17 órakor a Téglagyárba a külső településrészek lakóit,
  • 2020. november 2-án 17 órakor a Reichel József Művelődési Házba a patak folyásának megfelelő bal oldalon lakókat (Fő utcai oldal)

várjuk szeretettel. A termeket a COVID előírásoknak megfelelően fogjuk székekkel berendezni. Helyfoglalás érkezési sorrendben, a szabad helyek függvényében.

A közmeghallgatás moderált lesz, egyszerre egy ember egy kérdést tehet fel 2-3 percben a köz érdekeit megjelenítő (nem egyedi hatósági ügyek) kérdésekben. Ha minden kérdező szót kapott, akkor egy második körben újra felszólalhat minden résztvevő. Élő közvetítés lesz a rendezvényről az Önkormányzat Facebook oldalán, ahol hozzászólásként kérdéseket lehet feltenni, melyek felolvasásra kerülnek a közmeghallgatáson. A kérdéseket e-mailben is fel lehet tenni: kozmeghallgatas@pilisborosjeno.hu. A Tisztelt Lakók kényelme és egészsége érdekében javasoljuk, hogy a személyes részvétel helyett éljenek ezzel a lehetőséggel. Az itt feltett kérdésekre a törvény szerint az Önkormányzatnak 15 napon belül válaszolnia kell.