[xyz-ips snippet="portfolio-kep"]

Bozsódi Borbála

Képviselői program:

Legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy a humán területeken felmerülő ügyeket minél hatékonyabban és körültekintőbben mozdítsam elő. Az apróbb ügyek és nagyobb projektek koordinálását, szakértők és önkéntesek bevonását kulcsfontosságú feladatomnak tartom. Emellett kiemelt figyelmet szeretnék fordítani arra, hogy alaposan felmérjük a pilisborosjenői emberek szükségleteit, és a valós igények mentén fejlesszük az egészségügyi és szociális szolgáltatásokat.

A külső településrészen élőket bizottsági munkámmal szeretném segíteni abban, hogy az infrastrukturális fejlesztések révén élhetőbb környezetben lakhassanak, illetve elérhetőbbé váljanak számukra az alapvető szolgáltatások.

Közösségi terek kialakításának a támogatásával szeretném előmozdítani a helyi közösségek kezdeményezéseinek megvalósulását, a kulturális élet kiteljesedését.

Fiatal képviselőként szeretnék lehetőséget teremteni a helyi fiataloknak az ismerekedésre és együtt gondolkodásra, hogy a falu jövőjének alakításában közösen vehessünk részt. Örülnék, ha az évek során egyre többen vállalnánk aktív szerepet a faluközösség formálásában, a településfejlesztés irányainak meghatározásában.

 

Bemutatkozás:

Születésem óta, 28 éve élek Pilisborosjenőn. A helyi óvodába és általános iskolába jártam, majd a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban érettségiztem. Piliscsabán a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem olasz- és franciatanári diplomát. Meghatározóak az életemben a külföldön szerzett tapasztalatok, fél évet önkénteskedtem Skóciában fogyatékkal élő emberek közösségében, olasztanár hallgatóként pedig fél évet tanulhattam Szicíliában. Ezzel párhuzamosan a Magyar Táncművészeti Egyetemen tanultam néptánc tanárnak. A magyar néptánc, népzene és a hagyományok kiskorom óta meghatározzák az életemet. Jelenleg a pilisborosjenői általános iskolában és több táncegyüttesben vagyok néptánctanár.

  • bozsodi.borbala@pilisborosjeno.hu
  • +36 30 607 3069

Bizottságok:

  • Humán Bizottság (elnök)
  • Külső-településrészek Bizottsága (elnök-helyettes)