Sajnos sok lakos még mindig nem rendelkezik kukával és érvényes szerződéssel a közszolgálatóval. Az alábbiakban a Kommunál-JUNK Kft. téjékoztatóját olvashatjuk:

2020. októberétől  a pilisborosjenői zsákárusító helyen már nem árusítható a kommunális hulladékgyűjtő zsák. Zsákot csak az az ingatlantulajdonos tud igényelni, aki szerepel a közszolgáltató nyilvántartásában. Tudomásunk szerint Pilisborosjenőn sok olyan ingatlantulajdonos van, akinek nincs  megkötött szolgáltatása a közszolgáltatóval és csak alkalomszerűen vásárolta a kommunális zsákokat a zsákárusító helyen. Ez a továbbiakban már nem lehetséges. Perlinger Györgyi  zsákárusító tájékoztatása szerint viszont sokan hiányolják  a kommunális hulladékgyűjtő zsákot. A vezetőséggel együtt  próbálunk keresni erre valamilyen megoldást.

Mellékelem a jelenleg hatályos adatbejelentő lapot, melynek  kitöltése szükséges az új szolgáltatások rögzítéséhez. Mellékelem a többi  használatos adatlapot is.

Az adatlapot a Kommunál-JUNK Kft. ügyfélszolgálatára kell eljuttatni e-mailben, vagy postai úton.
E-mai cím: ugyfelszolgalat@kommunaljunk.hu
Postacím: 2510 Dorog, Bécsi út 79-81.
Személyes ügyfélszolgálat címe: 2510 Dorog, Hantken Miksa utca 8.

A szolgáltatással nem rendelkező lakosoknak  szükséges felvenni a kapcsolatot az alvállalkozóval és   meg kell kötniük a szolgáltatást.

Segítő együttműködésüket köszönjük!

Letölthető adatlapok: