Előadás környezetbarát fatüzelésről

2023. 10. 02.| Előadás környezetbarát fatüzelésről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Program: 18:00: Köszöntő, a HungAIRy projekt bemutatása 18:05-18:35: Előadás általános levegő-tisztaságvédelemről, környezetbarát fatüzelésről 18:35-19:00: Kérdések-Válaszok Miért fontos a téma? https://www.youtube.com/watch?v=ESPLsVMvH0c&t=1s

Lehetőség van iskolai közösségi szolgálatot teljesíteni a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál

2023. 10. 02.| Lehetőség van iskolai közösségi szolgálatot teljesíteni a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál lehetőség van iskolai közösségi szolgálat (50 óra kötelező gyakorlat) letöltésére középiskolás tanulók számára. A tanulók az együttműködés során megismerik a Szolgálat tevékenységi Tovább»

Mi is az a Leader pályázat?

2023. 10. 02.| Mi is az a Leader pályázat? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Dunakanyar Kincsei Vidékfejlesztési Egyesület szervezésében projektgyüjtő lakossági fórum volt ma késő délután, mely a LEADER pályázat ismertetésével indult (lásd a videót róla alább), ezt kérdések és Tovább»

Idősek napja 2023

2023. 10. 01.| Idősek napja 2023 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ma Idősek napja van! Fejezzük ma ki megbecsülésünket irántuk! Falunkban pénteken ünnepeltünk, ezekkel a szavakkal köszöntöttem őket: Tovább»

LET’S WORK TOGETHER

We work as a single united team with market leading firms around the world and give our clients the highest quality advice possible.