Csőtörés miatt útzár és vízhiány – lajtoskocsi az óvoda udvarán

2023. 01. 31.| Csőtörés miatt útzár és vízhiány – lajtoskocsi az óvoda udvarán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

💦A Fő utcán lévő csőtörés miatt vízhiány van több utcában, lajtoskocsit a hivatallal szemben, az óvoda parkolójában találnak. 🚍A VOLÁNBUSZ tájékoztatása szerint a Fő út - Híd Tovább»

Eliza Lasminskaya a Nappaliban – 2023. február 4.

2023. 01. 30.| Eliza Lasminskaya a Nappaliban – 2023. február 4. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ukrán származású művésznő már azelőtt énekelni kezdett, mielőtt beszélni tudott volna. Szülővárosában, Bakhmutban tanult, miközben ő maga is énekleckéket adott. Fellépett már Sharm-El-Sheikhben és Dubaiban. Repertoárján Tovább»

A Fő úton, az Ady Endre utca magasságában csőtörés van, amiről értesítettük a DMRV-t, ők pedig az útfenntartó Magyar Közútat síkosságmentesítés ügyében. Kérjük, hogy óvatosan közlekedjenek!

2023. 01. 29.| A Fő úton, az Ady Endre utca magasságában csőtörés van, amiről értesítettük a DMRV-t, ők pedig az útfenntartó Magyar Közútat síkosságmentesítés ügyében. Kérjük, hogy óvatosan közlekedjenek! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megkezdődött az elnyert Madárbarát település mintaprojekt keretében érkezett madárvédelmi eszközök kihelyezése

2023. 01. 27.| Megkezdődött az elnyert Madárbarát település mintaprojekt keretében érkezett madárvédelmi eszközök kihelyezése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A pályázat keretében egymillió forint értékben nyert településünk odúkat, denevér ládákat, etetőket, melyek az ófaluba, a Téglagyári Tovább»

LET’S WORK TOGETHER

We work as a single united team with market leading firms around the world and give our clients the highest quality advice possible.

MAKE ENQUIRY